150 osób online (97 desktop_mac) (53 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron soba z tofu i warzywami
Oliwa z oliwek 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 90 g (1/2 kostki) Zamienniki
Włoszczyzna krojona w paski, mrożona 200 g (2 szklanki) Zamienniki
Dynia, pestki 15 g (1,5 łyżki stołowej) Zamienniki
Sos sojowy 10 g (do smaku) Zamienniki
Makaron z mąką gryczaną Soba 75 g (porcja) Zamienniki
Energia 548 kcal
Białko: 28 g
Tłuszcz: 20 g
Węglowodany: 74 g
Błonnik: 12 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować. Włoszczyznę i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron, pestki dyni i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego