
Mięso z piersi indyka, bez skóry | 200 g (2 porcje) | Zamienniki |
Oliwa z oliwek | 18 g (3 łyżeczki) | Zamienniki |
Makaron sojowy (suchy) | 70 g (porcja) | Zamienniki |
Włoszczyzna pokrojona w paski (bez marchewki) | 200 g (2 szklanki ) | Zamienniki |
Sos sojowy | 0 g (do smaku) | Zamienniki |
Energia | 616 kcal |
Białko: | 42 g |
Tłuszcz: | 20 g |
Węglowodany: | 75 g |
Błonnik: | 9 g |
Sposób przygotowania
makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Włoszczyznę i kawałki indyka poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego