350 osób online (227 desktop_mac) (123 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron sojowy z indykiem i warzywami
Mięso z piersi indyka, bez skóry 200 g (2 porcje) Zamienniki
Oliwa z oliwek 18 g (3 łyżeczki) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 70 g (porcja) Zamienniki
Włoszczyzna pokrojona w paski (bez marchewki) 200 g (2 szklanki ) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 616 kcal
Białko: 42 g
Tłuszcz: 20 g
Węglowodany: 75 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Włoszczyznę i kawałki indyka poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego