199 osób online (129 desktop_mac) (70 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron sojowy z indykiem i warzywami
Mięso z piersi indyka, bez skóry 130 g (1/2 fileta ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 30 g (2 duże łyżki) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 50 g (1/4 opakowania ) Zamienniki
Włoszczyzna 200 g (2 szklanki pokrojonej w paski ) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 606 kcal
Białko: 33 g
Tłuszcz: 32 g
Węglowodany: 60 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Włoszczyznę i kawałki indyka poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego