103 osoby online (67 desktop_mac) (36 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron sojowy z indykiem i warzywami
Mięso z piersi indyka, bez skóry 150 g (1,5 porcji) Zamienniki
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki stołowe) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 80 g (porcja ) Zamienniki
Włoszczyzna 200 g (2 szklanki pokrojonej w paski ) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 661 kcal
Białko: 32 g
Tłuszcz: 26 g
Węglowodany: 84 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Włoszczyznę i kawałki indyka poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego