348 osób online (226 desktop_mac) (122 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron sojowy z indykiem i warzywami
Mięso z piersi indyka, bez skóry 100 g (kawałek) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (1 niepełna łyżka) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 50 g (1/4 opakowania ) Zamienniki
Włoszczyzna 200 g (2 szklanki pokrojonej w paski ) Zamienniki
Sos sojowy 0 g () Zamienniki
Energia 404 kcal
Białko: 27 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 59 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Wloszczyznę i kawałki indyka poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego