251 osób online (163 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron sojowy z indykiem i warzywami; pomarańcza
Mięso z piersi indyka, bez skóry 150 g (porcja) Zamienniki
Oliwa z oliwek 18 g (3 łyżeczki) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 50 g (1/4 opakowania ) Zamienniki
Włoszczyzna 200 g (2 szklanki pokrojonej w paski ) Zamienniki
Pomarańcza, miąższ 240 g (sztuka) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 611 kcal
Białko: 34 g
Tłuszcz: 20 g
Węglowodany: 85 g
Błonnik: 13 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Włoszczyznę i kawałki indyka poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku. Pomarańczę zjeść na deser.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego