154 osoby online (100 desktop_mac) (54 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron sojowy z tofu i warzywami
Oliwa z oliwek 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 50 g (mała porcja) Zamienniki
Włoszczyzna 100 g (1 szklanka pokrojonej w paski) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 90 g (1/2 kostki) Zamienniki
Sos sojowy 10 g (do smaku) Zamienniki
Energia 350 kcal
Białko: 12 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 53 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Włoszczyznę i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego