394 osoby online (256 desktop_mac) (138 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron sojowy z tofu i warzywami
Oliwa z oliwek 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 50 g (mała porcja) Zamienniki
Włoszczyzna 200 g (2 szklanki pokrojonej w paski ) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 90 g (1/2 kostki) Zamienniki
Dynia, pestki 5 g (łyżeczka) Zamienniki
Sos sojowy 10 g (do smaku) Zamienniki
Energia 403 kcal
Białko: 15 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 62 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Włoszczyznę i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron, pestki dyni i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego