542 osoby online (352 desktop_mac) (190 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron sojowy z tofu i warzywami, grejfrut
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 70 g (porcja) Zamienniki
Marchew 100 g (2 sztuki) Zamienniki
Włoszczyzna 200 g (2 szklanki pokrojonej w paski ) Zamienniki
Grejpfrut czerwony 260 g (średnia sztuka bez skóry) Zamienniki
Sos sojowy 10 g (do smaku) Zamienniki
Tofu wędzone, Polsoja 90 g (1/2 kostki) Zamienniki
Energia 638 kcal
Białko: 16 g
Tłuszcz: 20 g
Węglowodany: 112 g
Błonnik: 17 g
Sposób przygotowania

makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Włoszczyznę i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku. Z marchwi i grejpfruta wyciśnąć sok.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego