345 osób online (224 desktop_mac) (121 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron sojowy z tofu i warzywami, grejfrut
Oliwa z oliwek 12 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Makaron sojowy (suchy) 100 g (duża porcja) Zamienniki
Marchew 50 g (średnia sztuka) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 180 g (kostka) Zamienniki
Włoszczyzna krojona w paski, mrożona 200 g (2 szklanki) Zamienniki
Grejpfrut czerwony 260 g (średnia sztuka bez skóry) Zamienniki
Sos sojowy 10 g (do smaku) Zamienniki
Energia 822 kcal
Białko: 27 g
Tłuszcz: 24 g
Węglowodany: 138 g
Błonnik: 16 g
Sposób przygotowania

Makaron zalać wrzątkiem na 5 minut. Włoszczyznę i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać gotowy makaron i przyprawić do smaku. Z marchwi i grejpfruta wycisnąć sok.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego