353 osoby online (229 desktop_mac) (124 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron tagliatelle z pomidorami i fasolą
Olej rzepakowy 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Cebula 60 g (mała sztuka) Zamienniki
Czosnek 2 g (ząbek) Zamienniki
Fasola czerwona konserwowa 60 g (1/4 puszki) Zamienniki
oregano suszone 1 g (1/2 łyżeczki) Zamienniki
Tymianek suszony 1 g (1/2 łyżeczki) Zamienniki
Pomidory z puszki 200 g (1/2 puszki) Zamienniki
Papryka słodka (proszek) 1 g (1/2 łyżeczki) Zamienniki
Makaron Tagliatelle mosse Lubella 50 g (porcja) Zamienniki
Energia 344 kcal
Białko: 14 g
Tłuszcz: 8 g
Węglowodany: 57 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

Posiekaną cebulę, przeciśniety przez praskę czosnek i przyprawy podsmażyć chwilę na oleju, dodać fasolę i pomidory. Makaron ugotować al dente i wymieszać z sosem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego