Makaron z serem i brzoskwinią
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 50 g (2-3 łyżki ) | Zamienniki |
Ser twarogowy półtłusty | 70 g (1 gruby plaster ) | Zamienniki |
Masło ekstra | 20 g (1 płaska łyżka) | Zamienniki |
Makaron dwujajeczny | 50 g (1/2 porcji ) | Zamienniki |
Brzoskwinia | 100 g (1 sztuka ) | Zamienniki |
Energia | 503 kcal |
Białko: | 22 g |
Tłuszcz: | 22 g |
Węglowodany: | 56 g |
Błonnik: | 3 g |
Sposób przygotowania
makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Dodać pokruszony ser i kawałki brzoskwini. Całość polać jogurtem i roztopionym masłem.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego