344 osoby online (223 desktop_mac) (121 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron z serem i brzoskwinią
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 50 g (2-3 łyżki ) Zamienniki
Ser twarogowy półtłusty 70 g (1 gruby plaster ) Zamienniki
Masło ekstra 20 g (1 płaska łyżka) Zamienniki
Makaron dwujajeczny 50 g (1/2 porcji ) Zamienniki
Brzoskwinia 100 g (1 sztuka ) Zamienniki
Energia 503 kcal
Białko: 22 g
Tłuszcz: 22 g
Węglowodany: 56 g
Błonnik: 3 g
Sposób przygotowania

makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Dodać pokruszony ser i kawałki brzoskwini. Całość polać jogurtem i roztopionym masłem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego