Makaron z serem i brzoskwinią
| Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 50 g (2-3 łyżki ) | Zamienniki |
| Ser twarogowy półtłusty | 70 g (1 gruby plaster ) | Zamienniki |
| Masło ekstra | 20 g (1 płaska łyżka) | Zamienniki |
| Makaron dwujajeczny | 50 g (1/2 porcji ) | Zamienniki |
| Brzoskwinia | 100 g (1 sztuka ) | Zamienniki |
| Energia | 503 kcal |
| Białko: | 22 g |
| Tłuszcz: | 22 g |
| Węglowodany: | 56 g |
| Błonnik: | 3 g |
Sposób przygotowania
makaron ugotować w lekko osolonej wodzie. Dodać pokruszony ser i kawałki brzoskwini. Całość polać jogurtem i roztopionym masłem.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
