543 osoby online (353 desktop_mac) (190 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Makaron z soczewicy z sosem pomidorowym
Olej rzepakowy 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Cebula 60 g (mała sztuka) Zamienniki
Marchew 50 g (sztuka) Zamienniki
oregano suszone 1 g (do smaku) Zamienniki
Pomidory z puszki 200 g (1/2 puszki) Zamienniki
Makaron z soczewicy 100 g (duża porcja) Zamienniki
Energia 498 kcal
Białko: 29 g
Tłuszcz: 8 g
Węglowodany: 77 g
Błonnik: 15 g
Sposób przygotowania

Makaron ugotować według instrukcji na opakowaniu. Cebulę pokroić w piórka, marchew posiekać na cienkie plasterki lub zrobić z niej makaron za pomoca obieraczki (można uzyć cukinii) i podsmażyć na patelni. Dodać pomidory i przyprawy (oregano, tymianek, pieprz, sól) do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego