443 osoby online (288 desktop_mac) (155 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Mozarella z pomidorami, bazylią i oliwą; herbata
Mozzarella 100 g (1 średnia kulka) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (2 łyżeczki ) Zamienniki
Pomidor 200 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Świeża bazylia 0 g (garść) Zamienniki
Energia 353 kcal
Białko: 19 g
Tłuszcz: 28 g
Węglowodany: 9 g
Błonnik: 2 g
Sposób przygotowania

mozzarellę i pomidora pokroić w plastry a następnie ułożyć przemiennie na talerzyku. Całość przyprawić do smaku, posypać świeżą bazylią i skropić oliwą.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego