100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Mozarella z pomidorami, bazylią i oliwą; jogurt
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 100 g (1/2 szklanki) Zamienniki
Mozzarella 125 g (1 średnia kulka) Zamienniki
Oliwa z oliwek 20 g (2 niepełne łyżki) Zamienniki
Pomidor 200 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Świeża bazylia 0 g (garść) Zamienniki
Energia 560 kcal
Białko: 27 g
Tłuszcz: 45 g
Węglowodany: 15 g
Błonnik: 2 g
Sposób przygotowania

mozzarellę i pomidora pokroić w plastry a następnie ułożyć przemiennie na talerzyku. Całość przyprawić do smaku, posypać świeżą bazylią i skropić oliwą. Jogurt zjeść osobno.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego