550 osób online (357 desktop_mac) (193 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Mozarella z pomidorami, bazylią, pieczywo
Mozzarella 60 g (1/2 kulki) Zamienniki
Chleb żytni pełnoziarnisty 30 g (kromka) Zamienniki
Pomidor 200 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Świeża bazylia 2 g (garść) Zamienniki
Ocet balsamiczny 20 g (2 łyzki stołowe) Zamienniki
Energia 296 kcal
Białko: 17 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 28 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

mozzarellę i pomidora pokroić w plastry a następnie ułożyć przemiennie na talerzyku. Całość przyprawić do smaku, posypać świeżą bazylią i polac octem balsamicznym. Jeść z pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego