355 osób online (231 desktop_mac) (124 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Mozarella z pomidorami i bazylią, pieczywo; herbata
Mozzarella 40 g (1/3 średniej kulki ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (2 łyżeczki ) Zamienniki
Chleb żytni pełnoziarnisty 40 g (1 kromka) Zamienniki
Pomidor 200 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Herbata, napar bez cukru 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Świeża bazylia 0 g (garść) Zamienniki
Energia 302 kcal
Białko: 11 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 30 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

mozzarellę i pomidora pokroić w plastry a następnie ułożyć przemiennie na talerzyku. Całość przyprawić do smaku, posypać świeżą bazylią i skropić oliwą. Danie zjeść z pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego