103 osoby online (67 desktop_mac) (36 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Mozarella z pomidorami i bazylią, pieczywo; sok grejpfrutowy
Mozzarella 60 g (1/2 średniej kulki ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 5 g (1 łyżeczka ) Zamienniki
Chleb żytni pełnoziarnisty 80 g (2 kromki) Zamienniki
Pomidor 260 g (2 średnie sztuki) Zamienniki
Sok grejpfrutowy 150 g (1 filiżanka ) Zamienniki
Świeża bazylia 0 g (garść) Zamienniki
Energia 464 kcal
Białko: 19 g
Tłuszcz: 18 g
Węglowodany: 67 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

mozzarellę i pomidora pokroić w plastry a następnie ułożyć przemiennie na talerzyku. Całość przyprawić do smaku, posypać świeżą bazylią i skropić oliwą. Danie zjeść z pieczywem. Zamiast gotowego soku można wycisnąć sok ze świeżych owoców, nie dosładzać.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego