Musli z jogurtem, awokado i rodzynkami
| Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 250 g (opakowanie) | Zamienniki |
| Musli z rodzynkami i orzechami | 50 g (5 łyżek stołowych) | Zamienniki |
| Awokado | 35 g (1/4 sztuki) | Zamienniki |
| Rodzynki, suszone | 15 g (łyżka stołowa) | Zamienniki |
| Energia | 435 kcal |
| Białko: | 18 g |
| Tłuszcz: | 17 g |
| Węglowodany: | 60 g |
| Błonnik: | 7 g |
Sposób przygotowania
Dojrzałe awokado obrać i pokroić na plasterki. Jogurt wlać do miseczki, posypać musli, rodzynkami i ozdobić awokado.
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego
