205 osób online (133 desktop_mac) (72 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Naleśniki z tofu, pomidorami i fasolką szparagową
Olej rzepakowy 6 g (łyżeczka) Zamienniki
Fasola szparagowa 150 g (1 szklanka ) Zamienniki
Pomidor 200 g (1 duża sztuka) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 90 g (1/2 kostki) Zamienniki
Naleśniki gotowe 200 g (4 sztuki ) Zamienniki
Sos sojowy 10 g (łyzka stołowa) Zamienniki
Energia 596 kcal
Białko: 33 g
Tłuszcz: 24 g
Węglowodany: 72 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

Na suchej patelni usmażyć cienkie nalesniki (wg własnego przepisu, najlepiej z dodatkiem mąki pełnoziarnistej). obrane ze skórki pomidory i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać ugotowaną fasolkę i wymieszać. Nadzieniem wypełnić gotowe naleśniki (mogą być serwowane na ciepło).

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego