553 osoby online (359 desktop_mac) (194 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Naleśniki z tofu, pomidorami i fasolką szparagową
Oliwa z oliwek 10 g (1 niepełna łyżka ) Zamienniki
Fasola szparagowa 100 g (1 szklanka ) Zamienniki
Pomidor 130 g (1 średnia sztuka) Zamienniki
Tofu naturalne, Polsoja 100 g (kawałek) Zamienniki
Naleśniki gotowe 100 g (2 sztuki ) Zamienniki
Sos sojowy 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 408 kcal
Białko: 29 g
Tłuszcz: 15 g
Węglowodany: 44 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

Na suchej patelni usmażyć cienkie nalesniki (wg własnego przepisu, najlepiej z dodatkiem mąki pełnoziarnistej). Obrane ze skórki pomidory i kawałki tofu poddusić na patelni razem z oliwą i sosem sojowym, dodać ugotowaną fasolkę i wymieszać. Nadzieniem wypełnić gotowe naleśniki (mogą być serwowane na ciepło).

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego