100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Omlet na maśle z pomidorami, pieczywo graham
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 60 g (3 łyżki stołowe) Zamienniki
Jaja kurze całe 120 g (2 sztuki) Zamienniki
Masło ekstra 20 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Chleb graham 50 g (2 kromki) Zamienniki
Pomidor 300 g (1 duża sztuka ) Zamienniki
Energia 500 kcal
Białko: 24 g
Tłuszcz: 31 g
Węglowodany: 39 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Jajka wymieszać energicznie widelcem z mlekiem, solą i pieprzem, smażyć na maśle. Dodać kawałki obranych ze skórki pomidorów. Jeść z pieczywem z którego można zrobić tost na patelni po usmażeniu omletu.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego