100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Omlet na maśle ze szpinakiem, płatkami i papryką, mleko
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 300 g (1 kubek) Zamienniki
Jaja kurze całe 120 g (2 sztuki) Zamienniki
Masło ekstra 20 g (1 płaska łyżka) Zamienniki
Płatki owsiane 30 g (3 łyżki stołowe) Zamienniki
Papryka zielona 200 g (1 sztuka) Zamienniki
Szpinak 30 g (garść) Zamienniki
Energia 617 kcal
Białko: 32 g
Tłuszcz: 37 g
Węglowodany: 46 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Jajka wymieszać energicznie z 3 łyżkami mleka, solą, pieprzem, płątkami i szpinakiem, smażyć na maśle, dodać kawałki papryki na wierzch; popić ciepłym mlekiem

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego