550 osób online (357 desktop_mac) (193 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Owsianka brzoskwiniowa z rodzynkami
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 300 g (ponad szklanka) Zamienniki
Płatki owsiane 70 g (7 łyżek stołowych) Zamienniki
Brzoskwinia 80 g (sztuka) Zamienniki
Rodzynki, suszone 15 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Cynamon 1 g (szczypta) Zamienniki
Energia 488 kcal
Białko: 20 g
Tłuszcz: 11 g
Węglowodany: 83 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Brzoskwinie pokroić w kostkę. Płatki zalać gorącym mlekiem lub ugotować na mleku razem z rodzynkami lub innymi lubianymi suszonymi owocami. Owsiankę wymieszać z brzoskwinią i posypać cynamonem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego