555 osób online (361 desktop_mac) (194 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Owsianka kakaowo-bananowa
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 250 g (szklanka) Zamienniki
Płatki owsiane 50 g (4 łyżki stołowe) Zamienniki
Banan, miąższ 80 g (mała sztuka) Zamienniki
Kakao 16%, proszek 10 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Nasiona chia 10 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Energia 480 kcal
Białko: 19 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 75 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Płatki owsiane i chia zalać mlekiem (lub napojem roślinnym), odstawić na noc do lodówki lub przynajmniej na 10 minut tak, aby chia spęczniało. Dodać kakao i podgrzać. Wkroić banana.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego