350 osób online (227 desktop_mac) (123 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Owsianka z gruszką i migdałami
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 150 g (małe opakowanie) Zamienniki
Płatki owsiane 50 g (5 łyżek stołowych) Zamienniki
Gruszka 90 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Migdały 10 g (łyżka stołowa) Zamienniki
Siemię lniane 5 g (łyżeczka) Zamienniki
Energia 406 kcal
Białko: 16 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 60 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

Płatki zalać wrzątkiem, jak namiękną dodać mielone siemię lniane, migdały, jogurt i wymieszać. Dodać gruszkę pokrojoną w plastry.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego