100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Pieczone udko kurczaka z ziemniakami i fasolką szparagową
Mięso z ud kurczaka, bez skóry 150 g (1 średnie udko ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (1 niepełna łyżka ) Zamienniki
Fasola szparagowa 200 g (2 szklanki pokrojonej ) Zamienniki
Ziemniaki 200 g (3 średnie sztuki) Zamienniki
Ulubione zioła 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 461 kcal
Białko: 35 g
Tłuszcz: 20 g
Węglowodany: 46 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

mięso posypać ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku solą i pieprzem, piec w folii aluminiowej. Fasolkę ugotować i podawać polaną oliwą. Zienniaki ugotować w lekko osolonej wodzie.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego