560 osób online (364 desktop_mac) (196 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Płatki jęczmienne na mleku, chleb z masłem i szynką i pomidorem
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 300 g (1 kubek) Zamienniki
Szynka wołowa, gotowana 40 g (2 plasterki) Zamienniki
Masło ekstra 5 g (1 płaskia łyżeczka) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 40 g (1 kromka ) Zamienniki
Płatki jęczmienne 20 g (2 łyżki) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Energia 405 kcal
Białko: 24 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 54 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

Płatki ugotować na mleku, lekko posłodzić i posolić do smaku; zrobić kanapkę z masłem, szynką i pomidorem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego