252 osoby online (164 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Płatki jęczmienne na mleku, chleb z masłem i szynką i pomidorem; melon
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 300 g (1 kubek) Zamienniki
Szynka wołowa, gotowana 40 g (2 plasterki) Zamienniki
Masło ekstra 5 g (1 płaskia łyżeczka) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 40 g (1 kromka ) Zamienniki
Płatki jęczmienne 20 g (2 łyżki) Zamienniki
Pomidor 100 g (1 mała sztuka) Zamienniki
Melon 150 g (1 plaster) Zamienniki
Energia 459 kcal
Białko: 26 g
Tłuszcz: 13 g
Węglowodany: 67 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Płatki ugotować na mleku, lekko posłodzić i posolić do smaku; zrobić kanapkę z masłem, szynką i pomidorem. Owoce zjeść osobno.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego