204 osoby online (132 desktop_mac) (72 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Płatki owsiane na mleku, chleb z masłem i rukolą; Grejpfrut
Mleko spożywcze, 2% tłuszczu 300 g (1 kubek) Zamienniki
Masło ekstra 5 g (1 płaska łyżeczka) Zamienniki
Chleb żytni razowy wytrawny 40 g (1 kromka ) Zamienniki
Płatki owsiane 20 g (2 łyżki) Zamienniki
Rukola 10 g (kilka listków) Zamienniki
Grejpfrut czerwony 150 g (1/2 małej sztuki) Zamienniki
Energia 403 kcal
Białko: 16 g
Tłuszcz: 11 g
Węglowodany: 67 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

Płatki ugotować na mleku, lekko posłodzić i posolić do smaku; chleb posmarować masłem i zjeść z rukolą.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego