560 osób online (364 desktop_mac) (196 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Płatki owsiane z jogurtem i dodatkami
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 150 g (1 mały kubeczek) Zamienniki
Płatki owsiane 30 g (3 łyżki) Zamienniki
Rodzynki, suszone 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Orzechy włoskie 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Energia 295 kcal
Białko: 12 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 40 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

Płatki, rodzynki i rozdrobnione orzechy zalać niewielką ilością wrzątku, przykryć na ok 10 minut. Po tym czasie dodać jogurt i wymieszać.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego