254 osoby online (165 desktop_mac) (89 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Płatki owsiane z dodatkami i jogurtem
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 150 g (1 mały kubeczek) Zamienniki
Płatki owsiane 35 g (3 czubate łyżki) Zamienniki
Zarodki pszenne 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Rodzynki, suszone 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Orzechy włoskie 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Energia 350 kcal
Białko: 15 g
Tłuszcz: 14 g
Węglowodany: 48 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

Płatki, rodzynki i rozdrobnione orzechy zalać niewielką ilością wrzątku, przykryć na ok 10 minut. Po tym czasie dodać jogurt i zarodki, wymieszać.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego