200 osób online (130 desktop_mac) (70 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Płatki owsiane z dodatkami i jogurtem
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 100 g (3/4 małego kubeczka) Zamienniki
Płatki owsiane 25 g (2 czubate łyżki) Zamienniki
Rodzynki, suszone 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Orzechy włoskie 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Energia 252 kcal
Białko: 9 g
Tłuszcz: 10 g
Węglowodany: 33 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

Płatki, rodzynki i rozdrobnione orzechy zalać niewielką ilością wrzątku, przykryć na ok 10 minut. Po tym czasie dodać jogurt i wymieszać.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego