252 osoby online (164 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Płatki owsiane z dodatkami i jogurtem
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 200 g (1 szklanka) Zamienniki
Płatki owsiane 40 g (4 łyżki) Zamienniki
Zarodki pszenne 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Figi, suszone 30 g (2 sztuki) Zamienniki
Orzechy włoskie 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Energia 450 kcal
Białko: 19 g
Tłuszcz: 15 g
Węglowodany: 70 g
Błonnik: 9 g
Sposób przygotowania

Płatki, pokrojone figi i rozdrobnione orzechy zalać niewielką ilością wrzątku, przykryć na ok 10 minut. Po tym czasie dodać jogurt i zarodki, wymieszać.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego