550 osób online (357 desktop_mac) (193 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Płatki owsiane z dodatkami i jogurtem
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 200 g (1 szklanka) Zamienniki
Płatki owsiane 55 g (5 czubatych łyżek) Zamienniki
Zarodki pszenne 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Figi, suszone 30 g (2 sztuki) Zamienniki
Orzechy włoskie 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Energia 505 kcal
Białko: 21 g
Tłuszcz: 16 g
Węglowodany: 80 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

Płatki, pokrojone figi i rozdrobnione orzechy zalać niiewielką ilośćią wrzątku, przykryć na ok 10 minut. Po tym czasie dodać jogurt i zarodki, wymieszać.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego