100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Płatki żytnie z dodatkami i jogurtem
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 200 g (1 szklanka) Zamienniki
Płatki żytnie 60 g (6 łyżek) Zamienniki
Zarodki pszenne 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Morele, suszone 40 g (4 sztuki) Zamienniki
Migdały 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Sezam, nasiona 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Energia 592 kcal
Białko: 22 g
Tłuszcz: 19 g
Węglowodany: 98 g
Błonnik: 15 g
Sposób przygotowania

Płatki, pokrojone morele i migdały i sezam zalać niewielką ilością wrzątku, przykryć na ok 10 minut. Po tym czasie dodać jogurt i zarodki, wymieszać.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego