100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Płatki żytnie z jogurtem i morelami posypane pestkami i zarodkami
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu 150 g (1 kubeczek) Zamienniki
Płatki żytnie 50 g (5 łyżek) Zamienniki
Zarodki pszenne 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Morele, suszone 30 g (4-5 sztuk) Zamienniki
Dynia, pestki 10 g (1 łyżka) Zamienniki
Energia 435 kcal
Białko: 16 g
Tłuszcz: 10 g
Węglowodany: 79 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

Płatki, pokrojone morele i pestki zalać wrzątkiem przykryć i chwilę odczekać. Po 5-10 minutach dodać zarodki i jogurt naturalny, wymieszać.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego