251 osób online (163 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Polędwiczka wołowa z surówką z buraka
Wołowina, polędwica 200 g (1 duży kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 26 g (2 łyżki ) Zamienniki
Burak 200 g (1 sztuka ) Zamienniki
Cebula 50 g (1 mała) Zamienniki
Energia 546 kcal
Białko: 45 g
Tłuszcz: 33 g
Węglowodany: 23 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

mięso oprószyć ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku i krótko podsmażyć na oliwie. Buraka ugotować, obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać posiekaną cebulę i skropić oliwą, wymieszać i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego