350 osób online (227 desktop_mac) (123 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Polędwiczka wołowa z surówką z buraka, ser biały
Ser twarogowy chudy 80 g (1 plaster ) Zamienniki
Wołowina, polędwica 200 g (kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 26 g (2 łyżki ) Zamienniki
Burak 150 g (1 sztuka ) Zamienniki
Cebula 50 g (1 mała) Zamienniki
Energia 611 kcal
Białko: 59 g
Tłuszcz: 34 g
Węglowodany: 21 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

mięso oprószyć ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku i krótko podsmażyć na oliwie. Buraka ugotować, obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać posiekaną cebulę i skropić oliwą, wymieszać i przyprawić do smaku; ser zjeść osobno.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego