248 osób online (161 desktop_mac) (87 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Polędwiczki wołowe z surówką z buraka, ser biały
Ser twarogowy chudy 100 g (1 gruby plaster ) Zamienniki
Wołowina, polędwica 200 g (kawałek ) Zamienniki
Oliwa z oliwek 30 g (2 duże łyżki ) Zamienniki
Burak 150 g (1 sztuka ) Zamienniki
Cebula 50 g (1 mała) Zamienniki
Energia 667 kcal
Białko: 63 g
Tłuszcz: 38 g
Węglowodany: 21 g
Błonnik: 4 g
Sposób przygotowania

mięso oprószyć ulubionymi ziołami, przyprawić do smaku i krótko podsmażyć na oliwie. Buraka ugotować, obrać ze skóry zetrzeć na tarce, dodać posiekaną cebulę i skropić oliwą, wymieszać i przyprawić do smaku; ser zjeść osobno.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego