345 osób online (224 desktop_mac) (121 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Pstrąg pieczony z warzywami, ziemniaki
Pstrąg strumieniowy, świeży 200 g (1 sztuka) Zamienniki
Marchew 150 g (2 sztuki) Zamienniki
Ziemniaki, średnio 150 g (2 średnie) Zamienniki
Fasolka szparagowa, mrożona 100 g (1/2 szklanki pociętej) Zamienniki
Włoszczyzna krojona w paski, mrożona 100 g (1/2 szklanki) Zamienniki
Energia 399 kcal
Białko: 46 g
Tłuszcz: 5 g
Węglowodany: 55 g
Błonnik: 15 g
Sposób przygotowania

pstrąga umyć i osuszyć a następnie skropić cytryną i przyprawić delikatnie solą i pieprzem. Rybę piec w naczyniu lub folii razem z warzywami, podawać z ugotowanymi ziemniakami.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego