100 osób online (65 desktop_mac) (35 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Pulpeciki z morszczuka, sałata lodowa
Jaja kurze całe 30 g (1/2 sztuki ) Zamienniki
Morszczuk, świeży 200 g (2 średnie filety ) Zamienniki
Olej lniany 26 g (2 łyżki ) Zamienniki
Mąka żytnia, typ 580 10 g (1-2 łyżki) Zamienniki
Bułka tarta 15 g (2 łyżki) Zamienniki
Sałata lodowa 50 g (4-5 listków) Zamienniki
Włoszczyzna 0 g (do wywaru) Zamienniki
Energia 514 kcal
Białko: 41 g
Tłuszcz: 31 g
Węglowodany: 23 g
Błonnik: 3 g
Sposób przygotowania

do ryby dodać jajko, bułkę tartą i przyprawić do smaku, uformowac kulki i obtoczyć w mące a następnie gotować w wodzie razem z włoszczyzną. Sałatę umyć, porwać na kawałki, polać olejem i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego