Pumpernikiel z masłem i twarożkiem z rzodkiewkami; grejpfrut
Jogurt naturalny, 2% tłuszczu | 50 g (2 łyżki ) | Zamienniki |
Ser twarogowy półtłusty | 100 g (1/2 kostki ) | Zamienniki |
Masło ekstra | 5 g (1 płaska łyżeczka) | Zamienniki |
Pumpernikiel | 50 g (1 kromka) | Zamienniki |
Rzodkiewka | 100 g (10 sztuk) | Zamienniki |
Grejpfrut czerwony | 150 g (1/2 małej sztuki) | Zamienniki |
Energia | 394 kcal |
Białko: | 26 g |
Tłuszcz: | 11 g |
Węglowodany: | 57 g |
Błonnik: | 9 g |
Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego