543 osoby online (353 desktop_mac) (190 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Ryba curry z dzikim ryżem i sałatą
Mintaj, świeży 150 g (2 średnie filety) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (2 łyżeczki ) Zamienniki
Ryż dziki 50 g (5 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Cebula 50 g (1 mała) Zamienniki
Sałata 50 g (5 liści ) Zamienniki
Curry 0 g (do smaku) Zamienniki
Sos winegret (gotowy) 30 g (2 łyżki ) Zamienniki
Energia 381 kcal
Białko: 30 g
Tłuszcz: 12 g
Węglowodany: 43 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

rybę i pokrojoną w kawałki cebulę udusić na oliwie, dodać curry. Ryż ugotować w lekko osolonej wodzie. Sałatę porwać i polać sosem winegret.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego