558 osób online (363 desktop_mac) (195 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Ryba curry z dzikim ryżem i sałatą; sok pomidorowy
Mintaj, świeży 150 g (2 średnie filety) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (1 łyżka ) Zamienniki
Ryż dziki 80 g (8 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Cebula 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Sałata 50 g (5 liści ) Zamienniki
Cytryna 20 g (1/5 sztuki) Zamienniki
Sok pomidorowy bez soli 150 g (1 filiżanka ) Zamienniki
Curry 0 g (do smaku) Zamienniki
Sos winegret (gotowy) 30 g (2 łyżki ) Zamienniki
Energia 548 kcal
Białko: 34 g
Tłuszcz: 15 g
Węglowodany: 79 g
Błonnik: 11 g
Sposób przygotowania

rybę delikatnie posolić i ugotować na parze, podawać skropioną cytryną. Kapustę pokroić, dodać kawałki cebuli i startą na tarce marchew, polać olejem i przyprawić do smaku. Popić sokiem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego