555 osób online (361 desktop_mac) (194 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Ryba curry z dzikim ryżem i sałatą; sok pomidorowy
Mintaj, świeży 200 g (2 filety) Zamienniki
Oliwa z oliwek 24 g (2 łyżki ) Zamienniki
Ryż dziki 60 g (6 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Cebula 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Sałata 50 g (5 liści ) Zamienniki
Cytryna 20 g (1/5 sztuki) Zamienniki
Sok pomidorowy bez soli 250 g (1 szklanka) Zamienniki
Curry 0 g (do smaku) Zamienniki
Sos winegret (gotowy) 30 g (2 łyżki ) Zamienniki
Energia 639 kcal
Białko: 42 g
Tłuszcz: 27 g
Węglowodany: 66 g
Błonnik: 10 g
Sposób przygotowania

rybę delikatnie posolić i ugotować na parze, podawać skropioną cytryną. Kapustę pokroić, dodać kawałki cebuli i startą na tarce marchew, polać olejem i przyprawić do smaku. Popić sokiem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego