247 osób online (160 desktop_mac) (87 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Ryż curry z owocami
Bulion warzywny 0 g (do gotowania ryżu) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (1 niepełna łyżka) Zamienniki
Ryż biały 30 g (3 płaskie łyżki suchego) Zamienniki
Jabłko 150 g (1 średnia sztuka ) Zamienniki
Kiwi 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Ananas, plastry w syropie 30 g (1 plaster ) Zamienniki
Curry 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 342 kcal
Białko: 4 g
Tłuszcz: 11 g
Węglowodany: 62 g
Błonnik: 6 g
Sposób przygotowania

jabłko i kiwi obrać ze skórki, wszystkie owoce pokroić w kawałki a następnie poddusić na oliwie. Ryż ugotować w bulionie i połączyć z owocami. Całość wymieszać z curry i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego