545 osób online (354 desktop_mac) (191 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Ryż curry z owocami
Bulion warzywny 0 g (do gotowania ryżu) Zamienniki
Oliwa z oliwek 10 g (1 niepełna łyżka) Zamienniki
Ryż naturalny 30 g (3 płaskie łyżki) Zamienniki
Jabłko 150 g (1 średnia sztuka ) Zamienniki
Kiwi 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Ananas, plastry w syropie 30 g (1 plaster ) Zamienniki
Migdały 10 g (1 łyżka ) Zamienniki
Curry 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 399 kcal
Białko: 6 g
Tłuszcz: 17 g
Węglowodany: 64 g
Błonnik: 7 g
Sposób przygotowania

jabłko i kiwi obrać ze skórki, wszystkie owoce pokroić w kawałki a następnie poddusić na oliwie. Ryż ugotować w bulionie i połączyć z owocami. Całość wymieszać z curry, uprażonymi płatkami migdałów i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego