250 osób online (162 desktop_mac) (88 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Ryż curry z owocami
Bulion warzywny 0 g (do gotowania ryżu) Zamienniki
Oliwa z oliwek 12 g (1 łyżka) Zamienniki
Ryż biały 50 g (5 płaskich łyżek suchego) Zamienniki
Jabłko 150 g (1 średnia sztuka ) Zamienniki
Kiwi 100 g (1 sztuka) Zamienniki
Ananas, plastry w syropie 60 g (2 plastry ) Zamienniki
Migdały 10 g (1 łyżka płatków) Zamienniki
Curry 0 g (do smaku) Zamienniki
Energia 511 kcal
Białko: 7 g
Tłuszcz: 19 g
Węglowodany: 86 g
Błonnik: 8 g
Sposób przygotowania

jabłko i kiwi obrać ze skórki, wszystkie owoce pokroić w kawałki a następnie poddusić na oliwie. Ryż ugotować w bulionie i połączyć z owocami. Całość wymieszać z curry, uprażonymi płatkami migdałów i przyprawić do smaku.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego