355 osób online (231 desktop_mac) (124 stay_primary_portrait)

Filtruj:

Sałata rzymska z tuńczykiem, papryką, pieczywo
Tuńczyk w wodzie 100 g (1 mała puszka) Zamienniki
Chleb żytni jasny 30 g (kromka) Zamienniki
Papryka czerwona 120 g (1/2 sztuki) Zamienniki
Ulubione zioła 1 g (do smaku) Zamienniki
Sałata rzymska 60 g (2-3 liście) Zamienniki
Pomidory suszone, suche, bez tłuszczu 40 g (2 sztuki) Zamienniki
Energia 304 kcal
Białko: 28 g
Tłuszcz: 2 g
Węglowodany: 46 g
Błonnik: 5 g
Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączyć z zalewy, wymieszać z pokrojoną papryką, drobno posienami pomidorami i parwaną sałatą. Całość wymieszać, skropić cytryną i przyprawić do smaku z ulubionymi ziołami. Zjeść z pieczywem.

Regionalny Program Operacyjny

Fundusze Europejskie dla rozwoju regionu łódzkiego
Projekt współfinansowany przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego